Contactgegevens

  Loosdrechtseweg 34a

  1215 JW - Hilversum

  T 035 87 95 171

  M 06 193 52 193

  E info@polardental.nl

 

  Online afspraak maken?
Vul het on-line formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een definitieve afspraak

 

  Online vraag stellen?
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

Reparatie & rebasing

Rebasing
In de loop der jaren slinkt uw kaak. Daarom is het raadzaam om iedere twee jaar een controlebezoek af te leggen. Als uw prothese niet meer goed past wordt er een afdruk genomen van de kaak en kunnen wij een voering plaatsen om de prothese weer goed passend te maken.

 

Als u een afspraak maakt voor rebasen wordt er in de ochtend een afdruk genomen en kan u aan het eind van de dag de prothese weer ophalen. Wij verzoeken u om voor een rebasing een telefonische afspraak te maken. In de meeste gevallen zal deze aanpassing een ochtend of middag duren (e.e.a. afhankelijk van uw prothese).

 

Houdt er rekening mee dat u gedurende die dag geen prothese heeft. Wellicht heeft u uw oude prothese nog bewaard zodat u niet zonder prothese zit.
 

Wilt u weten of deze ingreep wordt vergoed? Klik dan hier voor het vergoedingenoverzicht.  


 

Reparatie
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als er een tand is gebroken, de gebitsprothese is gescheurd of zelfs gebroken. Wij stellen de oorzaak van dit ongemak vast om herhaling te voorkomen. 

 

Wij verzoeken u om telefonisch een afspraak te maken voor een reparatie. In de meeste gevallen kunt er op wachten. Een reparatie kan 30 tot 45 minuten in beslag nemen.

 

Wilt u weten of deze ingreep wordt vergoed? Klik dan hier voor het vergoedingenoverzicht.