Contactgegevens

  Loosdrechtseweg 34a

  1215 JW - Hilversum

  T 035 87 95 171

  M 06 193 52 193

  E info@polardental.nl

 

  Online afspraak maken?
Vul het on-line formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een definitieve afspraak

 

  Online vraag stellen?
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

Actuele nieuwsberichten

Hier treft u de laatste nieuwsfeiten aan. Klik op één van de nieuwstitels om het volledige bericht te lezen.

 

NIEUWSUPDATES
 
Nieuwe website
Binnenkort wordt de website van Polardental.nl en www.vanhooft-tandprotheticus.nl/ vernieuwd tot een nieuwe website onder een nieuwe naam.

Tandprothetische prakijkt Van Hooft overgenomen
Met veel plezier laten wij weten dat wij in september 2020 de tandprothetische praktijk Van Hooft in Hilversum hebben overgenomen.
 
 
Meneer Van Hooft: 
"De afgelopen 29 jaar heb ik op het Gomarushof 13 te Hilversum met veel plezier het vak van Tandprotheticus uitgeoefend. Met het oog op mijn leeftijd heb ik besloten om meer tijd aan andere zaken te gaan besteden. Hierbij wil ik u informeren dat ik op 1 september 2020 mijn patiënten heb overgedragen aan collega tandprotheticus Christiaan Novotny. Dit doe ik in alle vertrouwen.
 
Hij heeft ruim 21 jaar ervaring binnen de mondzorg en voert sinds 2007 zijn eigen Tandprothetische praktijk Novotny in Hilversum als gediplomeerd tandprotheticus. Daarnaast is hij zowel medisch als tandtechnisch opgeleid. Mijn werkwijze komt overeen met die van Christiaan. Het is een solopraktijk met korte lijnen en ook bij hem staan persoonlijke aandacht en service centraal. Hij voert alle prothetische behandelingen uit, waaronder gebitsprothesen en gebitsprothesen op implantaten. Hij werkt volgens de meest geavanceerde werkwijze, ook voor een digitaal ontworpen prothese kunt u hier terecht. Christiaan kijkt er naar uit om persoonlijk met u kennis te maken.
 
Wat betekent dit voor u?
● Mijn praktijk is niet meer actief op de locatie aan de Gomarushof. U kunt terecht bij Tandprothetische praktijk Novotny
   gelegen aan de Loosdrechtseweg 34A in Hilversum (nog geen 1.800 meter van de oude locatie). (hoek Heidestraat)
● Wilt u een afspraak maken dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Christiaan op telefoonnummer 035 879 51 71".

Publicatiedatum: 6-4-2023 Bron: Nieuws 

Bent u ook benieuwd wat u kunt verwachten van een bezoek aan een tandprothetische praktijk?Tandprothetici die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging (ONT) geven u tijdens deze dag graag een kijkje in de keuken.U komt ook in aanmerking voor een gratis consult en een goodiebag. Graag ontvangen wij u donderdag 25 meil aanstaande op onze Tandprothetische praktijk Novotny aan de Loosdrechtseweg 34A in Hilversum.